2008-10-10

Endelig Fredag

Efter en hektisk efter arbejde eftermiddag med aflevering af forsinkede bøger på biblioteket, indkøb til weekendens gæstemiddag med hyggelige venner, hurtig (læs: panisk) oprydning i diverse bunker, hjemmelavet Pizza til aftensmad (fordi vi havde god tid, eller..... ), mere oprydning og lidt mere, sidder vi nu i lænestolen med benene oppe og leger gammel gift ægtepar med næsen i et godt glas rødvin. Notting Hill er på skærmen og den er da meeeget sød, på den der stilfærdige engelske måde.
Men her sidder jeg og glæder mig til resten af weekenden, hvor vi skal hygge med gæsterne, og når de er taget hjem igen, ser det ud til at vi kan glæde os til tørvejr, så måske kan det blive til både den føromtalte bladsparketur i skoven, og et par timer i haven. ( nu skal jeg bare lige have pusten igen)

2008-10-07

Oktober - hvor kom du fra ?

Er det nu vinter ??.
ja oven i min hjerne kan det ikke passe, for der er masser af røde æbler på træerne, tomater i alle nuancer i drivhuset, spinat i køkkenhaven - Og forøvrigt: Var det ikke sommer i går ?
Men termometret i drivhuset sagde 0 grader i morges og der var rimfrost på græsset, så noget er der vel om det. Jeg kan vel heller ikke blive ved med at ignorere det faktum, at det er Oktober og at der er efterårsfarver over det hele.
Og det er vel også godt nok - alle årstiderne har sin charme, og farverne er helt klart en af efterårets store forcer.
Vi må nok snart en tur i skoven og gå i visne blade - næst efter knase-sne, er visne blade det hyggeligste at gå og sparke til, iført dejlig varmt tøj.

2008-10-06

Æblegelé

Så har Henrik lavet årets æblegele.
De store Bramley æbler er hurtige at skære op og koge, så nu står der 8 glas i kælderen sammen med alle de henkogte tomater, syltede chilier og meget andet.

2008-10-05

Jeg har Bagt !!

Bramley æbler i haven Isoleret set er det vel ikke den store nyhed at der er bagt endnu en æblekage i denne verden... Men når nu det er mig der har bagt den, så er det noget stort. Bagning er nemlig ikke det jeg gør mest.
Men i år er Bramley æblerne blevet usædvanligt røde, og har gjort det svært at finde på gode undskyldninger for ikke at bage en æblekage.
Første kriterie for at jeg går i gang med at bage. er at det skal være nemt, ikke noget med at stikke fingrene ned i en klistret dej, og have tør dej ud over hele køkkenbordet, næeh nej nemt skal det være. Jeg fandt denne opskrift på Æblebradepandekage som så nem ud, og det var den - og den smager glimrende.

Nyt layout - igen, igen, igen .....

Jeg er også gået over til blogger.com
eller det vil sige - blogger.som har jeg brugt hele tiden, jeg har bare lavet mit eget design. Et design som jeg ikke rigtig har kunnet få på plads.
Jeg har nu valgt at følge ét af mine egne mantraer - "Keep it simple stu...." og valgt én af blogger.com standard skabeloner, istedet for at bruge en masse tid på at lave mit eget.
eller..... dvs. helt standard er den ikke - jeg har været inde og fjerne de værste "bells and vistles", så hjemmesiden er blevet lidt mere clean at se på.
Så jeg håber i kan lide det - jeg er i hvert fald tilfreds.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...