2009-01-15

"Hende grøntsagspigen"

Min blog har fået ny titel.
jeg har længe overvejet hvad min blog skulle hedde da jeg synes det var lidt fladt at den bare hed "Randi Lauridsen". Men så kom jeg til at tænke på vores tur til fuglebjerggårds høstmarked hvor vi mødte Karen fra havelyst, og hun sagde "Du er hende grøntsagspigen" så det måtte min blog bare hedde "hende grøntsagspigen".

2009-01-02

Kan man sende julen retur ?

Så er julen og 2008 overstået. Og ja jeg mener overstået.
Julen (december)i vores familie og dennes omgangskreds, har budt på mange små og store "ulykker".
Lige fra et halvt juleselskab med diverse sygdomme fra dårlig mave til falsk strubehoste over forhold der gik i stykker, til en trist begravelse nytårsaftensdag.
Afdøde er en mand, som jeg har kendt og holdt af i hele mit liv. Selvom jeg ikke har set meget til ham i de senere år, så har bevidstheden om at han og hans kone var lige der hvor de altid har været, stået som noget fundamentalt i mit liv, noget der var godt og trygt at tænke på.
Der har været flere ting der har spillet negativt ind på julen rundt omkring, men det skal ikke nævnes her. Selv er vi kommet igennem med godt helbred,men har selvfølgelig været meget berørt af det der er sket omkring os, og den meget direkte sorg over at miste.
Nu glæder vi os til at komme i gang med 2009, men juleferien, dén vil vi gerne have byttet ......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...