tag:blogger.com,1999:blog-6464658.post133865728976015664..comments2024-03-07T11:28:44.953+01:00Comments on Grøntsagspigen: Solbær (kan de bruges 3 gange ???)Grøntsagspigenhttp://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-90203412862409023322011-08-27T22:45:44.976+02:002011-08-27T22:45:44.976+02:00Flødeis med solbær vil være mit bud - det brugte j...Flødeis med solbær vil være mit bud - det brugte jeg resterne fra Kirr-fremstillingen til, og det forrygende godt!Anjahttps://www.blogger.com/profile/12190482021097819783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-7636740633304644362011-08-08T20:31:54.739+02:002011-08-08T20:31:54.739+02:00Hej Piske
Det er da absolut et godt forslag.
Måske...Hej Piske<br />Det er da absolut et godt forslag.<br />Måske man ovenikøbet kan gøre det med den Pure jeg endt med at have.<br />Det skal jeg lige overveje. Tak for forslaget.<br /><br />RandiGrøntsagspigenhttps://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-26967669437214518582011-08-07T23:44:36.052+02:002011-08-07T23:44:36.052+02:00Hvis man nu havde blendet dem, evt. sødet dem mere...Hvis man nu havde blendet dem, evt. sødet dem mere og så blandet dem med smeltet husblas, så de kunne bruges som topping til en cheesecake?<br /><br />Er vild med dit forsøg på at udnytte dem mest muligt - det er god stil :-)Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.com