tag:blogger.com,1999:blog-6464658.post1599557814639628004..comments2024-03-07T11:28:44.953+01:00Comments on Grøntsagspigen: Pølser i lange baner.Grøntsagspigenhttp://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-12200986163576700892011-09-21T22:53:46.472+02:002011-09-21T22:53:46.472+02:00Nu har jeg Så fået at vide at det er em svinetarm ...Nu har jeg Så fået at vide at det er em svinetarm af samme slags som bruges til medisterGrøntsagspigenhttps://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-51940685718367739252011-09-11T12:02:27.777+02:002011-09-11T12:02:27.777+02:00Hej Malou.
Det kan jeg godt forstå du glæder dig t...Hej Malou.<br />Det kan jeg godt forstå du glæder dig til :-) Hvor er det du får din fra ?Grøntsagspigenhttps://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-9132393474004632102011-09-11T12:00:24.590+02:002011-09-11T12:00:24.590+02:00Wow, virkelig lækre pølser. Jeg glæder mig godt no...Wow, virkelig lækre pølser. Jeg glæder mig godt nok meget til jeg får min lille gris hjem så jeg kan gøre dig kunsten efter :-)Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-60747632976613307502011-09-10T18:15:00.651+02:002011-09-10T18:15:00.651+02:00Hej Sjønne.
Ja bare kom igang, det er faktisk ret ...Hej Sjønne.<br />Ja bare kom igang, det er faktisk ret sjovt :-)<br />Jeg vd faktisk ikke hvad det er for en type tarm, det er nemlig noget vi har fået forærende. Men den er ret tyk, så det er ikke lammetarm.<br /><br />Den type pølser vil lavede her, skal bare hænge til overfladen er tør. så lige fra et par timer til 1 dag eller 2. De må ikke hænge for varmt, da der ikke er salt nok i til at det rigtigt er konserverende. Vores han i kælderen, hvor der nok er15-17 grader for tidenGrøntsagspigenhttps://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-55017775699172531072011-09-10T10:57:04.955+02:002011-09-10T10:57:04.955+02:00Det ser vildt dejligt ud det der! :D
Jeg MÅ og SK...Det ser vildt dejligt ud det der! :D<br /><br />Jeg MÅ og SKAL bare igang med at lave pølser selv. <br /><br />Lige et par spørgsmål:<br />Hvilken type tarm bruger du? <br />Og hvor længe hænger de til tørre bagefter? og ved hvilken temperatur?Sjønnehttp://sjoenne.com/blognoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-8210514089592726022011-09-10T09:40:17.113+02:002011-09-10T09:40:17.113+02:00Og så smager de rigtig godt. Chorizo-varianten er ...Og så smager de rigtig godt. Chorizo-varianten er min favorit, men æble-timian-pølsen er bestemt også god :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04635355921787374780noreply@blogger.com