tag:blogger.com,1999:blog-6464658.post3697699863892772661..comments2024-03-07T11:28:44.953+01:00Comments on Grøntsagspigen: 32 kg Økologisk FrilandsgrisGrøntsagspigenhttp://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-33555905153723909412012-03-21T19:21:15.055+01:002012-03-21T19:21:15.055+01:00Hej Camilla
Jeg har ikke set opslag om træf ved Lo...Hej Camilla<br />Jeg har ikke set opslag om træf ved Lone Landmand, har du et link ?Grøntsagspigenhttps://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-34674573580036512862012-03-08T09:35:09.970+01:002012-03-08T09:35:09.970+01:00sikke nogle skønne billeder, en øko gris er bare n...sikke nogle skønne billeder, en øko gris er bare noget helt andet end den konventionelle som er fyldt med medicinrester og dårligt liv. Og ham i hanen i weberen, DET glæder jeg mig til at følge...<br />Selv får jeg oksekød her den 23 med masser af indmad og ben, så der skal koges fond. Det sidste er brugt, og at have et liv uden fond, det gør ondt i ens madlavningshjerte. Skulle du ikke med ud til Lone Landmand til hendes træf i september? så kunne du jo sætte manden af ved søsteren?Camilla Fabriciushttps://www.blogger.com/profile/11021901059883848181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-72947312700716221872011-09-08T23:06:12.609+02:002011-09-08T23:06:12.609+02:00Hov..
Nyrene har jeg ikke nogen planer med endnu, ...Hov..<br />Nyrene har jeg ikke nogen planer med endnu, jeg havde ikke lige tænkt at de ville være med, men selvfølgelig var de det.<br />Tænker at jeg vil lave noget italiensk inspireret - de er gode til det med indmad.Grøntsagspigenhttps://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-23782073716331671432011-09-08T23:03:31.473+02:002011-09-08T23:03:31.473+02:00Hej Piskeris
HæHæ
Jeg kender godt det der med pla...Hej Piskeris<br /><br />HæHæ<br />Jeg kender godt det der med pladsen. I efteråret købte vi en kummefryser, og fyldte den straks med 1/4 ko. Så har vi gået og ventet på at der skulle blive plads til 1/2 gris, men nogen blev ved med at fylde grøntsager og færdigretter i den.....<br />Nu tabte vi så tålmodigheden og tændte for den gamle skabsfryser i kælderen, tjae.<br /><br />Og lige om lidt er der 6 kyllinger der skal slagtes, og jeg tror også vi er kommet til at bestille 1/2 lam, og måske 1/2 ged som kommer til vinter.<br />Jeg forudsiger at vi ikke kommer til at bruge ret mange penge på kød i 2012 :-OGrøntsagspigenhttps://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-36138345100349503372011-09-08T17:12:54.122+02:002011-09-08T17:12:54.122+02:00Jeg går og drømmer om at købe en halv ko eller gri...Jeg går og drømmer om at købe en halv ko eller gris på et tidspunkt, men et eller andet fæ, der ligner mig til forveksling, bliver ved med at fylde fryseren med andre ting ;-)<br /><br />Hvad vil du lave af svinenyrerne?Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-49099676064183857172011-09-08T08:56:38.845+02:002011-09-08T08:56:38.845+02:00Hej Jesper
Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at de...Hej Jesper<br />Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at den skulle røges (har hverken rygeovn eller skorsten)<br />Det er meningen at det skal bruges som en slags Pancetta.<br /><br />Også en god blog du har forøvrigt, den er jeg ikke stødt på tidligere.Grøntsagspigenhttps://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-22476749594494779382011-09-08T08:54:34.505+02:002011-09-08T08:54:34.505+02:00Hej Malou.
Dejlig fornemmelse med så meget godt kø...Hej Malou.<br />Dejlig fornemmelse med så meget godt kød i fryseren.<br />Bare rolig der skal nok komme et indlæg om den dejlige baconbasse.<br />RandiGrøntsagspigenhttps://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-56784432663041550902011-09-08T08:08:33.682+02:002011-09-08T08:08:33.682+02:00Lækker gris. Husk efter salt skal dit Bacon tørre ...Lækker gris. Husk efter salt skal dit Bacon tørre og modne 2-3 dage inden røg.<br />Mvh<br />Jesper<br />Kød&KyllingAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18230606447913256419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-6867693783430245232011-09-07T23:24:08.285+02:002011-09-07T23:24:08.285+02:00Dejligt med sådan en grissebasse :-)
Jeg skal del...Dejligt med sådan en grissebasse :-)<br /><br />Jeg skal dele en magen til inden længe - glæder mig til at se hvordan du laver dit bacon, for det skal bestemt prøves.Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.com