tag:blogger.com,1999:blog-6464658.post5057352211587182264..comments2024-03-07T11:28:44.953+01:00Comments on Grøntsagspigen: Røget svinemørbrad med Rosmarin og HonningGrøntsagspigenhttp://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-75933038862677327032014-11-03T11:25:17.874+01:002014-11-03T11:25:17.874+01:00Hejsa.
Hvor mange gr. var svinemørbraden da du tog...Hejsa.<br />Hvor mange gr. var svinemørbraden da du tog den af? <br />Hilsen Ellen Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-24441652218679775562011-07-24T22:44:56.878+02:002011-07-24T22:44:56.878+02:00Hej Orla
Det kan du roligt kaste dig ud i.
Det er ...Hej Orla<br />Det kan du roligt kaste dig ud i.<br />Det er ret nemt.<br />Men det kræver nok lige et par forsøg, før man har fundet ud af hvor lang tid røgen skal være med, for at man får den røgningsgrad man gerne vil have.<br />RandiGrøntsagspigenhttps://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-50665262086891965632011-07-22T22:42:01.248+02:002011-07-22T22:42:01.248+02:00Hej Randi
Jeg har aldrig prøvet at røge i en gril...Hej Randi<br /><br />Jeg har aldrig prøvet at røge i en gril. Det må prøves.<br /><br />Med venlig hilsen <br /><br />OrlaOrlahttps://www.blogger.com/profile/18151695473393480536noreply@blogger.com