tag:blogger.com,1999:blog-6464658.post6161691116488951508..comments2024-03-07T11:28:44.953+01:00Comments on Grøntsagspigen: Lammekølle med forårets første Pesto - Spis dit ukrudtGrøntsagspigenhttp://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-8762186162958283682011-04-25T07:43:18.838+02:002011-04-25T07:43:18.838+02:00Hej Jonna
Løvstikken er også fremme her, men ikke...Hej Jonna<br /><br />Løvstikken er også fremme her, men ikke særlig meget. Mynte er lige netop begyndt at vokse men Citronmelissen har jeg ikke set noget til endnu.<br /><br />Sauteret Skvalderkål, det lyder også udemærket. Men jeg må indrømme, at rå kommer jeg nok aldrig til at holde af den, den er simpelthen for skarp i smagen.<br /><br />Hilsen<br />RandiGrøntsagspigenhttps://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-19597215077876774102011-04-25T07:41:02.904+02:002011-04-25T07:41:02.904+02:00Hej Orla
Din Pasta ser lækker ud. Brændenælde har ...Hej Orla<br />Din Pasta ser lækker ud. Brændenælde har jeg endnu til gode at lave mad af. Men det siges jo at Nældesuppe skulle smage godt.<br /><br />Mvh<br />RandiGrøntsagspigenhttps://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-35724468204694621112011-04-25T00:11:01.520+02:002011-04-25T00:11:01.520+02:00Hej Randi,
Jeg synes også, det er lidt nemmere at...Hej Randi,<br /><br />Jeg synes også, det er lidt nemmere at forlige sig med skvalderkålene, når man spiser dem! - Og din pesto lyder god! - Jeg kan også godt lide at sautere banditterne med lidt hvidløg - og så spise dem til pasta sammen med god parmesan og lidt olivenolie.<br /><br />Men udover ukrudtet er løvstikken, citronmelissen og mynten også dukket op i vores have :-)<br />Hilsen<br />JonnaJonnahttps://www.blogger.com/profile/06390151274548569303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-52388400238503143322011-04-24T22:59:17.960+02:002011-04-24T22:59:17.960+02:00Hej Randi.
Det ser lækkert ud og mange af de vild...Hej Randi.<br /><br />Det ser lækkert ud og mange af de vilde urter kommer tidligt på året hvor man virkeligt trænger til frisk grønt.<br /> Jeg har for et stykke tid siden brugt brændenælde og mælkebøtte i hjemmelavet pasta. Jeg har lagt et par billeder ind på min blog, så du kan se resultatet.<br /><br />Med venlig hilsen<br /><br />OrlaOrlahttps://www.blogger.com/profile/18151695473393480536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-8135324280502627762011-04-24T11:02:04.437+02:002011-04-24T11:02:04.437+02:00@Malou: Ja det er dejligt som man kan blive overra...@Malou: Ja det er dejligt som man kan blive overrasket en gang i mellem :-)<br /><br />@Birgitte.<br />Ja det er nok også derfor jeg kastede mig ud i forsøget efter at have læst dit indlæg. Meget frisk grønt er der ikke at hente derude lige nu, så det fristede at kunne bruge noget der stod lige uden for døren.<br />Ramsløg er jeg selv ved at fremavle i haven, men der er stadig ikke nok til at jeg kan nænne at spise af dem.<br /><br />Hilsen RandiGrøntsagspigenhttps://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-88960402055225030032011-04-24T08:44:44.301+02:002011-04-24T08:44:44.301+02:00Skønt, at du fik vendt din aversion mod skvalderkå...Skønt, at du fik vendt din aversion mod skvalderkål på middagsbordet. Lige nu gælder det her i huset om at anvende alt der er grønt og kan spises. Vi trænger virkelig til frisk grønt. Vi spiste de sidste porrer og en god håndfuld ramsløg til vores lam. Det er blevet et hit hos os at vende ramsløgene i stegeskyen. Det giver en god kontrast og er supernemt efter en dag i haven.<br /><br />Ha´ en god dag<br />BirgitteLandliggerenhttp://enlandliggersdagbog.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-50908890885378664452011-04-23T20:17:27.224+02:002011-04-23T20:17:27.224+02:00Uhm, lækkert med ukrudt til lam :-)Uhm, lækkert med ukrudt til lam :-)Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.com