tag:blogger.com,1999:blog-6464658.post8033603744385964913..comments2024-03-07T11:28:44.953+01:00Comments on Grøntsagspigen: Om at glæde sig til aftensmaden og mad af rester.Grøntsagspigenhttp://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-76606615356963789052011-03-13T10:43:50.209+01:002011-03-13T10:43:50.209+01:00Hej Ina
Når jeg bevidst laver store portioner, så...Hej Ina<br /><br />Når jeg bevidst laver store portioner, så der er noget at komme i fryseren, så betragter jeg det ikke som restemad. Tværtimod faktisk.<br />Nogen gange har vi til så mange dage i fryseren, at vi er begyndt at kalde den for vores engen lokale deli, og det er typisk på mandagen hvor man er lidt flad efter den første arbejdsdag, eller andre dage hvor man kommer sent hjem, eller skal ud og handle ind.<br />Den store fordel ved at lave mad på den måde, er også at der faktisk ikke er så mange rester.<br /><br />Jeg må indrømme at en opvarmet kotelet dagen efter heller ikke er det mest spændende mad, men hvis man kan opfriske maden og tilføre den noget ekstra, så bliver det pludselig til en ny, frisk ret. Og så føles det ikke som rester.<br /><br />Men for mig drejer det sig i lige så høj grad om at få brugt alle råvarerne til sidste krumme, så man ikke smider noget ud. Og det var i høj grad hvad dagens ret gik ud på.<br /><br />Håber du kan få omvendt dine børn<br />kh. RandiGrøntsagspigenhttps://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-22147532225316668852011-03-12T23:29:27.812+01:002011-03-12T23:29:27.812+01:00Mad til flere dage, store portioner eller rester. ...Mad til flere dage, store portioner eller rester. Jeg synes, at det er noget af det bedste. Jeg kan godt lige at lave mad, men det er også dejligt, at det er nemt nogen gange. Altså når det er på den gode måde. Det vil sige, når man selv har lavet det. Men hvorfor er det, at mine unger synes, at det er kedelig mad! De er vist ikke de eneste, så jeg tror, at det er godt, at der kommer fokus på rester som noget positivt.<br /><br />Hilsen InaInahttp://annasplads.dk/noreply@blogger.com