tag:blogger.com,1999:blog-6464658.post8120635229406337337..comments2024-03-07T11:28:44.953+01:00Comments on Grøntsagspigen: Skrambled Omelet med Spinat og RamsløgGrøntsagspigenhttp://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-51212043359992435902011-05-03T15:25:06.626+02:002011-05-03T15:25:06.626+02:00Hej Birgitte.
Rabarbersaft - det lyder da interess...Hej Birgitte.<br />Rabarbersaft - det lyder da interessant, men selvfølgelig ikke hvis det var saft du ville have :-)<br /><br />Ramsløg er bare godt, og eg var i går ude og hente noget mere :-)<br /><br />Hilsen RandiGrøntsagspigenhttps://www.blogger.com/profile/04044497474871975198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6464658.post-77462510952225449952011-05-02T22:06:37.866+02:002011-05-02T22:06:37.866+02:00Mums! Har lige indhentet det forsømte her hos dig ...Mums! Har lige indhentet det forsømte her hos dig og jeg må da sige, der har været gang i køkkenet :-). Jeg må have gjort et eller andet galt sidste år, da jeg lavede rabarbersaft. Det blev nemlig til gele. Nu napper jeg din opskrift! Og, så skal jeg da lige forbi Klidmoster og lure hendes "gemme ramsløg" trick af.<br /><br />Ha´en god uge<br />BirgitteLandliggerenhttp://enlandliggersdagbog.blogspot.com/noreply@blogger.com