2004-08-01

Spænding

Nu hvor det hele er på plads, er jeg rigtigt begyndt at få sommerfugle i maven - jeg glæder mig - ikke til at flytte igen ( igen ) men til at indtage vores nye hus, og sætte vores fingeraftryk på det.
Der bliver nok at se til den første måned inden vi flytter ind. Der skal færdig gøres el installationer i kælderen, væggen mellem køkkenet og stuen skal rives ned. Et afløb i kælderes skal repareres og der skal fyldes nyt cement i hullet. et utæt tag med tagpap skal lappes. og ikke mindst, så skal alle 137m2 bolig males. Alle disse ting skal helst overstås inden vi flytter ind. Derudover er der et have af småting vi skal have set på, og som sandsynligvis skal laves inden for det første år vi bor der.

Som om det ikke var nok, så skal vi også til at passe en have, heldigvis ser den nem ud, idet det mest er græs og buske, så i starten kan vi nok klare os med at slå græs ( har jeg ikke sukket over haven én gang i denne blog ? ) Nå men dejligt bliver det med en have hvor man kan tage mere end 4 skridt og stadig holde sig indenfor ens egen side af hegnet. At have en kælder til de ting der nu vælter ud af skabene hver gang vi åbner dem - og til vinen, ikke mindst. (der er et nordligt kælder rum - perfekt)

Naturligvis svømmer mit hoved over med ideer til møbler og indretning og jeg vil helst købe alt og gøre alt rigtigt fra starten ( min lille måde at være materialistisk på ). jeg må nok finde mig i at det hele går lidt langsommere end jeg kunne tænke mig ( ellers havde vi allerede købt halvdelen af de møbler vi skal bruge ). Køkkenet er naturligvis også lavet om allerede - i mit hoved altså, i virkeligheden bliver det nok til efteråret. ( hey der er jo heller ikke længe til :-)
Men jeg tror at det vi begge glæder os mest til, er pladsen.

Men der hvor sommerfuglene virkelig kommer frem, er når jeg tænker på omfanget af beslutningen om at købe et noget større, og væsentlig dyrer hus. Hvad bringer fremtiden, hvordan udvikler markedet sig - får vi pengene hjem igen når vi sælger, har vi købt det rigtige hus . . . . . .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...