Denne gang er det en lakrids stout. Sidste år lavede vi den som et forsøgsbryg, og den blev dømt værdig til at blive genbrygget.
2008-11-01
Malten simrer lystigt afsted, og i hele huset breder sig en duft af kogt brød. Uhmm.......
Her er der gang i den manuelle cirkulationspumpe. Vores anlæg er ikke så sofistikeret, men det virker. Det er godt at vi er 3, så vi kan skiftes til at hælde, ellers ville man nok blive lidt træt.
Herefter skal der tilføjes humle og lakrids, og så skal der koges i 1 time. Nu er der udover duften af kogt brød, også en liflig humleduft.
Efter kogning skal øllet køles ned, og gæren skal tilsættes, og så skal der bloppes i 1-2 uger, inden det skal omstikkes og stå i endnu et par uger, hvorefter det skal flaskes - og lagre lidt mere.
Nu er der gået en uge.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar