Et lille let aftenmåltid med substans og udnyttelse af årstidens grønt, og gårsdagens rester.
Man tager
En rest mørt rødt kød og skærer det i tynde skiver.
En gang blandet salat vendt med olivenolie og eddike + salt og peber.
Salaten anrettes (ligges) på en tallerken, og skiverne af kød anrettes ovenpå.
Slut af med Olivenolie, groft revet parmesan, salt og peber.
Velbekomme..
-----------------------
Fra Haven er der brugt: Masser af salat.
Uhm.... enkelt og lækkert. Helt klart en salat for mine kød-elskende børn ;0)
SvarSletHej Mette
SletJa, det er en god måde at servere salat for kødædere, for der er trods alt stadig mest grønt (men det skal du ikke sige til dem);-)
åh - det ville være godt med en ingefær, hvidløg, eddike og honningdressing - som Fru Plum ville have gjort hvis hun go asian...
SvarSlet