Pølser og kartoffelsalat er normalt hvad jeg vil kategorisere som nem og hurtig mad.
Et par pølser på panden. Kartoflerne koges, afkøles og favorit dressingen hældes over
Nemt !
Og det var da også nemt her til aften. Det tog faktisk ikke særlig lang tid at lave måltidet, men jeg kom til at kigge på tallerkenen og tænke lidt over det arbejde der reelt lå bag, og så var det egentlig ikke så hurtigt.
Kartofler : Hjemmedyrkede, har været i jorden siden 18. marts.
Dressing : Her startede jeg med at røre en mayonaise, af egne æg.
Agurk : Dyrket i eget drivhus.
Pølser : Dem lavede vi selv, sidste år i september af fars fra en dejlig økologisk frilandsgris
Ketchup : Hjemmelavet af tomater fra sidste års høst i drivhuset.
Hold da op, vi må hellere begynde at forberede pinsefrokosten 2013 nu!
SvarSletPas nu på du ikke bliver stresset :-)
SvarSletMega fed blog! Jeg har nu gjort mig til fast læser.
SvarSletTjek min blog ud, så kan vi følge hinanden:
http://hvad-skal-vi-have-at-spise.blogspot.dk/
Hej Sofie
SletTak skal du have, jeg vil smutte ind og se på din blog :-)
Randi