2011-05-01

Skrambled Omelet med Spinat og Ramsløg

Jeg kan ikke lave rigtige omeletter, da min eneste velegnede pande er blevet for slidt, og alting sidder fast. Så indtil jeg får skaffet mig en ny pande, så bliver mine omeletter altså scrambled. Men nå smagen er jo den samme.

Jeg havde sat mig for, at de sidste Ramsløg skulle bruges sammen med æg fra baggårds æggeriet.
Sammen med noget frossen spinat fra fryseren, blev det til en omgang Scrambled eggs med Spinat og Ramsløg.  Og det var en god kombination.


250 g frossen (optøet) spinat
100 g Ramsløg
6 æg
2 dl Creme fraiche (9%)
Salt og Peber

Spinat og Ramsløg steges let på panden til Ramsløg falder sammen
Æg og cremefraiche piskes sammen og krydres med salt og peber.
Hæld æggemassen ned i panden og rør rundt.

Varmen må ikke være for kraftig, for så vil æggene blive tørre i konsistensen.
Når æggene er gennemvarmende men stadig har en let cremet konsistens er de færdige.

Server på et godt stykke brød (Alle typer brød kan bruges efter smag og behag).

Forøvrigt smager scrambled eggs af 4 æg og 1 stor spsk Ramsløg Pesto ganske fortræffeligt.

Fra haven er brugt : Spinat, Æg

2 kommentarer:

  1. Mums! Har lige indhentet det forsømte her hos dig og jeg må da sige, der har været gang i køkkenet :-). Jeg må have gjort et eller andet galt sidste år, da jeg lavede rabarbersaft. Det blev nemlig til gele. Nu napper jeg din opskrift! Og, så skal jeg da lige forbi Klidmoster og lure hendes "gemme ramsløg" trick af.

    Ha´en god uge
    Birgitte

    SvarSlet
  2. Hej Birgitte.
    Rabarbersaft - det lyder da interessant, men selvfølgelig ikke hvis det var saft du ville have :-)

    Ramsløg er bare godt, og eg var i går ude og hente noget mere :-)

    Hilsen Randi

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...