Der var :
2 hakkebøffer fra i går
1 rest jordskoksuppe fra fredag.
Champignon der ikke var helt friske mere.
Jordskokker og Pastinak.
Det blev til Hakkebøffer med Jordskoksauce, Kartoffelmos med rødder og stegte champignon. Et ganske fortræffeligt måltid.
Jordskoksuppen blev kogt ind til sovs og fik et pift oksebouillon og lidt kaffefløde
Champignon blev stegt på panden og hakkedrengene blev varmet på samme.
Kartoffelmos :
4-5 kartofler
1 Jordskok
1 Pastinak
Riiigeligt smør.
Salt, Peber
Lidt kaffefløde.
Alle rødder blev kogt i samme gryde, men de skal ikke have lige lang tid. Derfor kom pastinakkerne først i da kartoflerne kogte, og jordskokkerne efter 5 minutters kogetid, så passer det.
De blev most med min kartoffelmoser, og blandet op med en god (riigelig) klat smør, og sjat kaffefløde og salt og peber.
Her er retten, og selvom den ser lidt udvasket ud med den lyse sauce og den hvide kartoffelmos, så smagte det nu meget godt alligevel :-)
Hakkedreng med jordskoksauce, mos med rødder og stegte champignon |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar