2012-09-29

Carpaccio med Solbæreddike


I foråret var vi en tur i Toscana, hvilket jeg faktisk slet ikke har blogget om, der var ellers rigeligt med kulinariske emner at skrive om, men lad det nu ligge.

Med hjem havde vi et stykke dejlig Bresaolo, som i skiveskåret tilstand har opholdt sig i fryseren.
Nu havde vi lige lyst til en hurtig lille forret, så det blev til Carpaccio af Bresaolo.

Breasoloen blev lagt i et tynd lag på en tallerken, og der belv hældt generøse mængder god olivenolie (også hjembragt fra Toscana) over. Men lige da hånden nærmede sig flasken med Balsamico eddike, kom jeg i tanker om den flaske solbæreddike jeg havde lavet tidligere på efteråret (blogindlæg følger ...) , og den blev brugt i stedet.

Et drys rucola og parmesan + salt og Peber rundede retten af. en gaffel hver i hånden, og så var det  bare med at gå i krig.


Solbæreddiken gav et dejligt touch til retten, og var ikke lige så tung i det som en balsamico godt kan være.

-----------------------
Fra Haven er der brugt:
Solbær (godt nok ikke vores egen have, dem havde duerne spist men alligevel), Ruccola,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...