2012-07-19

Spaghetti og kødboller med krydderurte sauce

Efterhånden er min have sådan indrettet, at en rundtur med en saks i hånden kan give mange forskellige smagsindtryk, og hurrah for det.

Her til aften skulle maden være nem. En lille pakke Fars af ØkoFrilands grisebasse var taget af fryseren om morgenen, og de blev lavet til kødboller. Blot tilsat et enkelt æg, salt, peber, spidskommen og lidt chiliflager og formet til små kødboller der blev stegt på panden i en god klat smør.l


En herlig høst af masser af urter blevet kørt på foodprocessoren sammen med olivenolie salt og peber og hvidløg.
Urterne var en god blanding af Mynte, salvie, persille, rucola, Syre, oregano, Blomsterkarse og så lidt spinatbede for fyldens skyld. Hvidløget er nyøstet fra haven og har en dejlig frisk og mild smag.
Det skulle ikke være Pesto, men alligevel kunne jeg ikke lige modstå en håndfuld revet parmesan i blandingen.

Det hele blev serveret med en gang spaghetti, og det smagte herligt af sommer og sol.



-----------------------
Fra Haven er der brugt: Spinatbede, Persille, Ruccola, Belgisk syre, Mynte, Salvie, Oregano, Blomsterkarse,  Hvidløg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...