2011-11-07

Gourmet ferie i København

Vi holder ferie. Ferie vi har trængt til og udskudt på grund af byggeprojekt herhjemme. Well byggeprojektet er ikke færdigt endnu, men ferien, den trængte vi til.
Vi overvejede meget og længe om vi skulle tage til udlandet, men efter mange overvejelser, besluttede vi at blive hjemme, og holde ferie i København.

Der er nemlig rigtig meget vi aldrig få gjort i København. Selvom den ligger lige derinde, kun 10 km væk, så kommer vi bare ikke derind. Jægersborggade og Værnedamsvej er bare noget vi har læst om, men aldrig har fået udforsket.

Målsætningen er, at vi skal forkæles og spise en masse god mad, opdage gode butikker og hænge ud i vinbarer og konditorier.

Ferien har allerede bragt os forbi Kurbad, gode bøffer hos Gourmandiet, Brunch på café Zeleste, National museet, Franks Goulash, Coffee Collective, Dejlig Dim Sum, Værnedamsvej, hygge på vinbar og god shopping.

Forude venter stadig Konditori Strangas, Restaurant Radio, Jægersborggade,  Shopping i HW Larsen og SuperMarco og endnu mere afslapning i kurbad.

Jeg får slet ikke taget billeder undervejs, Har alt for travlt med at hygge mig og opdage.  Men her er et billede at det vi hjembragte idag, senere kommer der indlæg om de bedste oplevelser.


Nu må jeg flade ud, og sove...

2 kommentarer:

  1. Hold da op - det lyder som en fantastisk ferie :-)

    God fornøjelse!

    SvarSlet
  2. Hej piskeris Ja vi hygger os :-)
    Lige nu skal der slappes af inden turen går til restaurant radio i aften.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...