Her til aften har vi fået frisklavet Tagliatelle med sommerens sidste (hulk, snøft) glas Persillepesto, lavet med Bredbladet Persille, Solsikkekerner, Parmesan, Hvidløg og Rapsolie.
Pastaen er lavet efter en Jamie Oliver opskrift, og indeholder 1 æg pr 100 g Tipo 00 mel.
At æggene så er fra egne høns, gør jo bare det hele meget bedre.
Uhm det smagte altså godt.
Frisk Tagliatelle med Persillepesto |
Jamen nu kommer både sommeren og persillen igen - så kommer der nogle nye glas! Ikke græde, søjte!
SvarSletDejligt med en skulder, tak Frank :-)
SvarSletUhmmm, enkelt og dejligt. Rigtig forårsmad også selvom det er på sidste sommers høst :-)
SvarSletSkønt, at du har sat kryds i kalenderen d. 10. september. Det bliver hyggeligt at mødes.
Bedste mandagshilsner
Birgitte
Uhm! Det lyder nu skønt med hjemmelavet pasta - det håber jeg også, jeg snart får prøvet. Bruger I pastamaskine eller håndkraft til at rulle det ud?
SvarSletHej Piskeris
SvarSletDet er altså bedre end det man køber, også det friske pasta man kan købe, bare fordi det er mere friskt. Og så hjælper det selvfølgelig også at bruge nogle gode friske økologiske æg.
Når vi laver tagliatele, så er det på pastamaskine. Men laver vi Papardelle, så håndruller vi, det har vi nemlig ikke en valse der passer til.
Har overvejet at shoppe efter forskelligt udstyr, for det er altså lettere at få pænt og jævnt med maskine.
Hilsen Randi
Hej Birgitte
SvarSletJeg glæder mig også til at mødes, det skal nok blive hyggeligt.
Og ja det smagte af forår og lidt af sommer :-)
Randi