I første omgang har jeg egentlig bare ladet mig inspirere af Klidmoster og hendes 4 måder at gemme Ramsløg på. Pesto, Olie, Pure og Ramsløg salt.
Det hele smager helt fantastisk - dog har jeg ikke prøvet saltet af endnu. Hmm jeg ved egentlig heller ikke helt hvad jeg skal bruge det til, er ikke vant til at bruge Urtesalt. Inspiration modtages.
Tagliatelle
Lidt af Pureen er allerede blevet brugt i dag, i en hjemmelavet Tagliatelle.
2 spsk erstattede det ene æg i pasta dejen (300 g Tipo 00 mel, 2 Æg, 2 spsk Ramsløg Pure)
Og pastaen fik denne herlige forårsgrønne farve
Dejlig frisk lysegrøn tagliatelle |
Jeg var bekymret for at en tomatsauce med røde tomater ville overdøve den meget fine smag fra Ramsløg i Pastaen. Det gav pote, for kombinationen af de gule tomater med en let frisk smag og så Ramsløg Tagliatelle var rigtig dejlig, Uhm siger jeg bare.
Et drys hakket frisk Ramsløg på toppen rundende det hele af.
Forår på tallerkenen Ramsløgs Tagliatelle med Gul tomatsauce og Friske ramsløg |
Der er flere friske Ramsløg, de skal bruges i morgen, sammen med nogle baggårdsæg.
Fra Haven er brugt : Tomater (Henkogte), Aubergine, Basilikum
Wow, virkelig smuk pasta :-) Rigtig god idé at bruge ramsløgspuré til det.
SvarSletDu kan bruge urtesaltet næsten alle steder hvor du vil bruge alm salt. Det er rigtig godt til fisk og kylling.
Glæder mig til at se hvad du ellers finder på at lave :-)
Glad hilsen
Malou
Tak Malou :-)
SvarSletMmm Grillkylling gnedet med Ramsløgsalt, det kan næsten kun blive godt.
Forårshilsen
Randi
Hejsa :)
SvarSletJeg har kigget forbi og vil lige give mig til kende :)
Hvor ser den pasta altså bare skøn ud - sikke en farve :)
De bedste hilsner fra
Anita
PS. Giveaway på min blog - Klik her
Hej Anita
SvarSletMange tak og velkommen til :-)
Hilsen
Randi