2011-12-23

Mens jeg venter på julestemningen

Den er der ikke helt endnu - jule stemningen.
Gaverne er købt, og manden har bagt brunkager, men ellers er der ikke blevet julet så meget.
Energien har ikke været her i den seneste måned og det har sat sit spor både i hjemmet, i køkkenet og på bloggen. Gaveindkøbet er foregået på nettet, det er nemt, men bidrager ikke just til julehumøret.

Nu har vi sat julemusikken på, slukket for arbejdet og afslapningen er begyndt. julegaverne ligger indpakkede på spisebordet  og jeg er så småt begyndt at nynne med på julemelodierne og glæde mig til juletræ med lys i.

Der er en del fra køkkenet jeg ikke har fået fortalt om i december, men det bliver heller ikke i dag, for lige nu skal benene op i sofaen, en af vores hjemmebryggede juleøl fra sidste år (vi nåede ikke at brygge i år) skal nydes. Senere i aften skal vi have burger. Ikke just julemad, men den er hjemmelavet og er med Pulled Pork, så mon ikke vi overlever. Endnu senere skal vi have brunkager og chokolade og så en lille solbærrom eller en glas portvin, og så må den da indfinde sig - julestemningen

Jeg har ikke nogen friske billeder, da kameraet har spis memorykortet, hmm troede det var sådan noget der skete dengang de var med filmruller.
Men her er et billede af en julerose (påskeklokke?), som jeg håber at se igen om et par måneder.
2011 har været et godt år for Grøntsagspigen. Besøg på bloggen er steget til mere end det dobbelte pr. måned, og listen over faste læsere startede på 0 i december 2010, og er nu steget til 46. Det giver lyst til at fortsætte, og jeg er spændt på hvordan det hele ser ud til næste år på denne tid.

Tak til alle der kiggede forbi.
Glædelig jul til alle.

3 kommentarer:

 1. Også glædelig jul til dig, Randi! Jeg håber julestemningen vil komme med ekstra kraft i løbet af aftenen og ikke mindst i morgen, når julemaden kommer på bordet og træet tændes.

  Det har været en fornøjelse at følge din blog og der er kommet rigtig mange gode måltider ud af det her i landliggerhytten og i lejligheden på Vesterbro. Tak for det :-)

  Birgitte

  SvarSlet
 2. Jeg tror, det julehumør står parat fra morgenstunden i morgen og hopper op på skulderen af dig, så snart du står op ;-)

  Rigtig glædelig jul til dig og dine nærmeste. Må I få en dejlig aften mad skøn mad, gode gaver og masser af hygge!

  SvarSlet
 3. Hej Birgitte og Piske
  Julestemning kom ikke lillejuleaften, og den var der heller ikke om morgenen, da vi begav os afsted på køreturen mod juleaften hos svigerforældrene. Men den kom snigende med Risengrøden til frokosten, og forberedelserne til julemiddagen, som jeg fik lov at hjælpe til med.
  Og den var i høj grad til stede under julemiddagen og resten af aftenen, men julesange og gode gaver.

  Tak for jeres hilsener. Jeg håber at også jeres jul lige som den skulle være :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...