Jeg har læst et sted, and Ged på verdensplan er den mest anvendte kødtype til Curry. Jeg har det meste af ½ ged i fryseren så det måtte naturligvis prøves.
Jeg har aldrig tidligere forsøgt mig med en Curry, så internettet og bøgerne kom i brug til inspiration.
Jeg endte med en udgave med en færdig Curry Pasta som er taget med hjem fra Indien (ikke af mig selv der har jeg aldrig været) og med masser af Spinat.
2 løg
2 fed hvidløg
4 tomater
200 gram spinat (Frossen)
½ Kg gedekød i tern.
Curry paste
Spidskommen
2 grønne chilier i tynde skiver
Curry Paste (Mængde afhænger af styrke, og smag, jeg brugte 2 store spsk. ) Spidskommen, chili og spidskommen, ristes på en tør pande til det begynder at dufte fantastisk i hele huset.
Løg og hvidløg blendes til det er flydenende og hældes på panden til krydderierne, sammen med et par spsk Olie.
Rist videre et par minutter.
Tilsæt gedekødet og steg til det har fået farve.
Tilsæt nu hakkede tomater, vend rundt og lad simre med lukket låg i ca. 1 timer.
Tilsæt Spinat og ekstra væde hvis nødvendigt (vand) og lad simre i endnu ½ time.
Server med Kogte Grønne linser.
En dejlig Curry, som smagte helt rigtigt. Ikke dårligt af et første forsøg.
-----------------------
Fra Haven er der brugt: Spinat, Tomat, Løg, Hvidløg, Chili
Uhhm, en curry at varme sig på i denne tid er slet ikke tosset.
SvarSletDet er det nemlig slet ikke :-)
SletDet lyder varmt og godt - som en dejlig vintergryde :o)
SvarSletDet var det også, og kombineret med Indiske smage så var det slet ikke tosset.
SletManner hvor ser det godt ud! Har du en god gedekøds-pusher? :-)
SvarSletGedekødet var rigtig godt til Curry. Det er første gang jeg har forsøgt mig med at købe gedekød, men det er bestemt ikke sidste.
SletDet er en jeg kender sådan helt privat der har geder. De har ikke så mange, så de sælger mest til omgangskredsen.