Æv jeg er syg, og jeg skulle have været på Admiral hotel til frokost og spise godbider fra 10 tophoteller :-(
Jeg har heldigvis fået afsat biletterne, så nu håber jeg at det bliver en god oplevelse for nogen andre..Suk.
I stedet sidder jeg nu her med ondt i halsen, og hoster, sikke en måde at bruge sin weekend.
Men når man så keder sig, kan man jo lige så godt blogge lidt.
Den vrede kylling fra sidst blev spist over 2 dage, og så var der alligevel en god rest af saucen tilbage. I forvejen var saucen jo nærmest en tomatsauce med smag af kylling, så det var oplagt at bruge den til en god gang pasta med Tomatsauce.
For at det ikke skulle blive alt for ordinært, så fik jeg Henrik til at lave en gang frisk hjemmelavet tagliatelle med Ramsløgpure. Det har vi lavet en gang før med stor success her.
Saucen blev peppet en anelse op med lidt ekstra hvidløg og Chili der blev stegt en smule i grydeen, inden saucen blev hældt over, og det simrede ca. 10 minutter
Det hele blev serveret med et godt drys Parmesan på toppen.
Saucen havde en god kraftigt smag, og kombinationen med Ramsløg i pastaen og Parmesan på toppen var rigtig fin. Det var et helt lille festmåltid.
-----------------------
Fra Haven er der brugt: Hvidløg, Chili
UUUhhhhm, lyder som altid dejligt :-)
SvarSletRigtig god bedring
Birgitte
Herlig herlig restemad! Du er altid god og dygtig.
SvarSletKH
Selina