2005-04-27

Det regner

Vejret er på Skvalderkålens side, det regner og altså er det ikke havevejr.( jeg behøver ikke beskrive vores kvaler med Skvalderkål, Henrik har skrevet det så godt ).
Gennem ruderne kan jeg høre den slubre den livgivende regn i sig, og vokse sig stærkere og stærkere. Det eneste pluds er at så kan vi da få lidt extra have fitness når vi skal have det op igen.
Når det regner er der heller ikke mange fugle at se på i haven.
Der er ellers én af de store fornøjelser ved en godt stor villahave. At falde i staver ved vinduet med en kop kaffe i hånden, mens man betragter en simpel lille gråspurv, dét er ren afstresning. Når egernet kommer forbi og hugger mejsernes foder kugler, mens den udfører akrobatisk stunts med hoved nedad, ja så er underholdningen i top.

For nylig steg havens underholdningsværdi yderligere, da vi opdagede at egernet havde unger. De er begyndt at komme gennem vores have dagligt, i samlet flok, på jagt efter føde. 1 voksent egern, og 3 der ikke er særligt store. Kan man ønske sig mere ? man glemmer helt der er noget der hedder skvalderkål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...