2011-05-04

Hvad kører i en Pesto på ? Anbefaling til udstyr søges.

Jeg har en Minihakker.
Jeg er meget glad for min minihakker, som har fulgt mig i mange år.
Jeg er mest glad for min minihakker, når jeg lige skal hakket en lille portion grønt, nødder, Parmesan eller lign.

Men når vi taler store portioner grønt, eller bare en helt almindelig portion Hummus, så kan den ikke være med, skålen er simpelthen ikke stor nok. (tror den er ca. 300 ml), Så står jeg i evigheder og hakker små portioner ad gangen, og er meget lang tid om at lave noget der burde tage 2 minutter.
Irriterende.

Men altså jeg skal jo så have en anden, og vil høre om I derude i blogland kan anbefale noget godt udstyr, til når der skal laves store portioner af Pesto til fryseren.

Forestiller mig en skål str. på minimun 1 liter.
Men altså jeg er åben for forslag.

8 kommentarer:

 1. Jeg bruger også en minihakker til pesto - sådan en hvor man sætter motordelen fra en stavblender på låget og så kører det fint - vi laver ikke så store mængder at det er for småt.
  Til jul fik jeg en foodprocessor, som jeg for nylig har lavet hummus på - det blev meget vellykket. Mon ikke også man kunne lave en stor portion pesto på den?

  SvarSlet
 2. Jeg bruger også minihakkeren til min stavblender - eller selve stavblenderen.

  Skal jeg lave rigtig store portionen, starter jeg den op i foodprocessoren og kører den groft - derefter i en skål og så *wroom wroom* med stavblenderen af flere omgange :-)

  SvarSlet
 3. http://www.kunstogkokkentoj.dk/articles/003-502-00_max_500x500.jpg Denne Morther af en køkkenmaskine begår al min pesto. Og rigtigt mange andre ting. Den er genial!! (at jeg så købte den helt ubrugt for 65,- er en anden historie). Alt på den kan erstattes, så den vil aldrig dø, skålene er lavet af det samme som concordens vinduer og så har James Price en.... Lyder jeg forelsket? U bet!!

  SvarSlet
 4. Hej Trine
  Jeg laver ofte store portioner, fordi jeg gemmer overskuddet fra haven, så jeg har til vinter.

  Det er muligt en foodprocessor vil kunne bruges, det skal undersøges.

  Randi

  SvarSlet
 5. Hej Malou

  Min minihakker er ikke til stavblender.
  Jeg har set at der er nogen af dem til stavblender der har en god størrelse. Hvilken model bruger du ?
  Men måske er det en Foodprocessor jeg skal op i til de store portioner.

  SvarSlet
 6. Hej Frk. Skjold.
  Uhh den ser godt nok lækker ud, og der er ikke meget bedre end topkvali udstyr, men den er nok lige en tand over det prisniveau jeg lige havde forestillet mig

  SvarSlet
 7. Hej Randi -

  jeg bruger min foodprocessor, da jeg som regel har så meget basilikum, at der også bliver til fryseren, når jeg har plukket...

  Fyld blade, ost, hvidløg og pinjekerner i - start motoren og tilsæt olien langsomt. Til sidst bare lidt salt og peber, og så er den klar!

  SvarSlet
 8. Så er der indkøbt en Foodprocessor.
  Efter i lang tid at have tænkt og tænkt (det kan man altså gøre for meget ...) kom jeg forbi en Phillips Foodprocessor i Brugsen der var på tilbud til 370 kr, så den røg da lige med i kurven.
  Kapacitet 1300 ml.

  Er ikke testet endnu.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...