2012-05-08

Jeg indhenter april ....

Jeg har været på ferie, lige midt i højsæsonen for havearbejde. 1½ fantastisk uge i Toscana som var det hele værd. Det skal i forøvrigt nok høre lidt mere om senere. Men lige nu, så indhenter jeg og har samlet alle de frøposer sammen som jeg skal bruge i kælderen til forspiring - så ved jeg hvad jeg skal bruge de næste par dage til.
Derefter er der 32 tomater og 37 Chili/peber der skal plantes om.
Tomaterne er ikke ret store. På den her tid af året burde de være store nok til at komme ud i drivhuset, men det kommer lige til at vente lidt, nu er det jo heller ikke så varmt endnu, så det gør nok ikke noget.

6 kommentarer:

 1. 1½ uge i Toscana lyder da fuldstændig fantastisk. Særligt her mens vi andre har gået herhjemme og frosset om næsen - og ikke rigtig har kunnet komme i gang med havearbejdet.

  Det ser ud som om, du har en hel masse spændende bønner med hjem - dem glæder jeg mig til at høre mere om!
  God arbejdslyst de kommende dage....

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Der var dejligt :-)
  Desværre har jeg ikke haft nogen frø med hjem denne gang, alle de bønner du ser er fra mit lager. De italienske har jeg købt hos http://seedsofitaly.com/
  Borlotti bønnen 'Lamon' er virkelig god.

  SvarSlet
 3. Det er så hyggeligt at så! Er det en slags palmekål fra T&M?
  Hilsen Didde

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Didde.
   Ja det er palmekål, og det er vældig hyggeligt at så. Nu er jeg færdig med forspirringen og er gået i gang med omplantningen. og derefter er det såning i haven. og så er jeg ved at være med igen :-)

   Slet
 4. Kan du anbefale den sort, eller er det første gang du prøver den? Jeg ville nemlig gerne prøve et alternativ til den krøllede grønkål. Kan den holde sig ligeså godt om vinteren?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er 2. år jeg har den,men sidste år havde jeg et rigtig dårligt kål-år, så jeg kan ikke bedømme den.
   Den er ikke lige så vinterfast som vores almindelige Grønkål, så det er lidt et sats at have den.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...