2012-06-06

Salat med K(ød) på

Et lille let aftenmåltid med substans og udnyttelse af årstidens grønt, og gårsdagens rester.

Man tager 
En rest mørt rødt kød og skærer det i tynde skiver.
En gang blandet salat vendt med olivenolie og eddike + salt og peber.

Salaten anrettes (ligges) på en tallerken, og skiverne af kød anrettes ovenpå.
Slut af med Olivenolie, groft revet parmesan, salt og peber.

Velbekomme..


-----------------------
Fra Haven er der brugt: Masser af salat.

3 kommentarer:

  1. Uhm.... enkelt og lækkert. Helt klart en salat for mine kød-elskende børn ;0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Mette
      Ja, det er en god måde at servere salat for kødædere, for der er trods alt stadig mest grønt (men det skal du ikke sige til dem);-)

      Slet
  2. åh - det ville være godt med en ingefær, hvidløg, eddike og honningdressing - som Fru Plum ville have gjort hvis hun go asian...

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...