2012-02-29

Ristet brød med Valske bønner og Pocheret æg



En lille simpel forret der tog kegler

Pr. Person :
En god håndfuld  valske bønner
1 skive godt brød
1 Æg
Olivenolie
Ramsløgsolie (evt. Olivenolie)

Valske bønner steges let i olivenolie, og drysses med en god flagesalt.
Brødet rists.
Ægget Pocheres.

Fordel valske bønner på brødet, og læg et pocheret ovenpå, Dryp med Ramsløgolie, men lad det være op til den enkelte at krydre yderligere med salt og peber,
Olivenolie kan sagtens bruges til at dryppe med, men Ramsløgsolien giver lige et ekstra pift af smag og forår


-----------------------
Fra Haven er der brugt: Valske Bønner, Æg

9 kommentarer:

  1. Det ser dejligt ud. Kunne jeg virkelig godt spise, men har hverken bønner eller æg.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tror det kan laves med rigtig mange slags grøntsager, men uden ægget går det selvfølgelig ikke. Men jeg kan se på din blog, at det ikke varer længe inden i også kan lave det med egne helt frisk æg :-)

      Slet
  2. Mums. Jeg er begyndt at overveje om hvorvidt og hvornår vi kan begynde at sætte bønnerne?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg ved at der er nogen i de milde egne af landet er ér begyndt, men jeg ved også at de gør det og ved at der er risiko for at de ikke kommer.
      Jeg plejer ikke at sætte dem før midt/slut marts.

      Slet
  3. Lækker lille ret - elsker pocheret æg kombineret med en eller to andre simple elementer... Mums! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg glæder mig også til at prøve den med forårets grønt og urter :-)

      Slet
  4. Det ser godt nok skønt ud. Så simpelt og så godt! Det bekræfter - endnu engang - at enkle retter til fulde kan konkurrere med tidskrævende og komplicerede sidestykker! (omend man da skal have et godt håndelag for at pochere - og det har du vist :))

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er rigtigt, det simple er ofte det skønneste.
      Jeg ved nu ikke med håndelaget, det er bestemt ikke dem alle der bliver lige kønne. Men det er helt nyt at jeg har kastet mig over dem, så jeg er godt tilfreds med udfaldet :-)

      Slet
  5. Hej,

    Jeg arbejder med en kampagne omkring Island og islandsk gastronomi og vil meget gerne i kontakt med dig omkring dette. Såfremt det kunne have interesse må du meget gerne vende tilbage på thor.nielsen@goviral.com - så kan jeg forklare nærmere.

    venlige hilsener,
    Thor

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...