2012-02-18

Numero 64 (Dining week)

Dining week i københavn lokkede med mange gode og billige spiseoplevelse men man skulle så grueligt meget igennem for at få adgang til lækkerierne.  Succesen var for stor for serverne som brød sammen under belastningen, og det var svært at gennemskue om man havde fået sin billet eller ej.

Da serverne kom op igen, viste det sig at jeg havde fået biletter til 3 aftener i denne uge. Jeg havde egentlig kun regnet med at vi skulle ud og spise 2 gange, men da biletterne lå der, kunne vi ikke bestemme for at afbestille én af dem - så vi beholdt dem alle :-)

Tirsdag var vi på 'Numero 64' som er en af restauranterne i Cofoco kæden. Den er for nylig lavet om til kun at være en AdHoc Restaurant, som man også kan leje til private selskaber eller andre events.

Aftenen bød både på vaskeægte lækkerier, og hjørner der måske var skåret for skarp for at passe på budgettet.  Men alt i alt en rigtig dejlig aften, og til den pris ville jeg være lykkelig for at komme igen og spise den samme menu. 

Billederne er altså ret elendige, for belysningen var ikke god, og jeg havde kun kameraet i min telefon.

Menu:
Koldrøget laks fra Rossini Caviar med peberrod, kål og dild.
Braiserede svinekæber med morkler, rodfrugter og persille-sky.
"Jacob og Jakob Icecream" Vava'u vanilleis, chokoladeis og passionsfrugtsorbet.


Forretten var en lille let ting, med rigtig god Laks, pyntet med små lækre toppe af peberrodscreme, agurke kugler, dild, karse, rosenkålsblade og tynde skiver af kinaradise?
Rigtig lækker og delikat.


Hovedretten har jeg ikke et vellignende billede af, hvilket er rigtig ærgerligt, for den var aftenens hovedattraktion. Svinekæberne var tilbrededt til perfektion, og var super lækre og smørbløde, dog synes jeg ikke der var så meget kødsmag i dem, som der ellers kan være i svinekæber. Tilbehøret var det der for alvor løftede retten. Rodfrugterne var gode og tilberedt så de havde det rigtige bid. Morklerne lå som små smagseksplotioner på tallerknerne og saucen var dejlig kraftig og tæt i smagen. havde det stoppet der, ville det have været et rigtig godt måltid mad, men der var lige et ekstra pift i form af en persillesky.
Egentlig synes jeg mere det smagte som en persilleolie, men hvordan den er lavet skal jeg ikke kunne sige. Rundt på tallerkenen lå der små søer af en nærmest selvlysende grøn persillesky, og det smagte himmelsk og friskt og passede rigtig godt til den lidt fede smag fra kæber og Morkler.


Desserten var så den de skøjtede nemt henover. (det skal siges at billedet viser en halvt spist dessert ) For selvom det er en rigtig lækker is, så var det basalt set blot 3 kugler is i en skål. Men hey lækker is kan man jo altid spise.

Vi valgte et glas hvidvin til forretten, og Rødvin til hovedretten. Vinen var ikke noget særligt, og bortset fra at hvidvinen var en Sauvignon Blanc, så kan vi ikke huske hvad det var vi fik. Til 70 kr glasset var den dog godkendt. Der stod i kurv med lækkert surdejsbrød på bordet allerede da vi ankom, og den blev løbende fyldt op, det kan vi lide :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...