2004-06-10


Film : ***    Calendar Girls (2003)


En Dejlig Film om noget der starter som en hyldest til en mand, men ender som en hyldest til kvinder der er ude ovre deres første skønhed. Læs IMDB's beskrivelse af filmen her : Plot Summary for Calendar Girls (2003)
Julie Walters spiller Annie, som mister sin elskede mand John, da han dør af Leukemi. Annie og hendes veninde Chris, som spilles af Helen Mirren får en ide, der skal skaffe penge til det lokale hospital. De beslutter at lave en kalender med dem selv uden tøj på.
Det lykkedes dem at få 9 andre kvinder fra egnen til at være med, og så har vi en kvinde pr. måned.
Det sjove ved det er at alle kvinder er medlem af den lokale husmoder forening, og det er ikke just den slags kalendere der plejer at blive lavet, men derimod kalendere med blomster og marmelade og de plejer at indbringe 70£
Det er heller ikke uden modstand fra formanden i lokal foreningen at de går igang, men det lykkedes og det er vel overflødigt at sige at de indsamler noget mere en 70£ !. Pigerne bliver en verdens sentation, og kalenderen bringer dem helt til Hollywood, hvor nogle af dem lærer noget om sig selv og om hvorfor det hele blev startet.
Det er en dejlig livsbekræftigende film, som absolut kan anbefales.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...