2010-12-01

Såre Simpel (ærte)Suppe

Man har travlt. Lige om lidt skal man ud af døren, og der skal laves og spises aftensmad først.
Hvis nu man havde været forudseende og været på indkøb ! men nej det skal laves af det man har.

Hmm Ærter - sommerens sidste ærter fra haven må da kunne bruges.
Løg, kartofler og persille har vi da også i hobetal.
Grøntsagsbouillon, Den økologiske fra Oscar, findes frem fra skuffen.

Og 1,2,3 - vi skal have ærtesuppe.

2 Mellemstore kartofler og 2 løg skæres i tern og steges let i olie.
1 liter grøntsags bouillon tilsættes, og det koger i ca. 5 min
Tilsæt en ladning ærter (hmm ved ikke lige hvor meget det blev til, men der skal bruges en god slat - måske 300 g) og en lille håndfuld persille (det var bredbladet fra fryseren)
Kog i yderligere 15 minutter.

Ærtesuppe

Blend det hele
Smag til med salt og en god portion peber, den må gerne få lidt peber skarphed.
Varm op igen
Spis
og velbekomme




Tidligere suppe opskrifter på bloggen:
Bagt Pastinak suppe  |  Chili/Grøntsags suppe  |  Vintersuppe fra haven |  Ribollita - Take 1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...