Hvis nu man havde været forudseende og været på indkøb ! men nej det skal laves af det man har.
Hmm Ærter - sommerens sidste ærter fra haven må da kunne bruges.
Løg, kartofler og persille har vi da også i hobetal.
Grøntsagsbouillon, Den økologiske fra Oscar, findes frem fra skuffen.
Og 1,2,3 - vi skal have ærtesuppe.
2 Mellemstore kartofler og 2 løg skæres i tern og steges let i olie.
1 liter grøntsags bouillon tilsættes, og det koger i ca. 5 min
Tilsæt en ladning ærter (hmm ved ikke lige hvor meget det blev til, men der skal bruges en god slat - måske 300 g) og en lille håndfuld persille (det var bredbladet fra fryseren)
Kog i yderligere 15 minutter.
Ærtesuppe |
Blend det hele
Smag til med salt og en god portion peber, den må gerne få lidt peber skarphed.
Varm op igen
Spis
og velbekomme
Tidligere suppe opskrifter på bloggen:
Bagt Pastinak suppe | Chili/Grøntsags suppe | Vintersuppe fra haven | Ribollita - Take 1
Ingen kommentarer:
Send en kommentar