2012-07-15

Frokost frisk fra haven

Uhhh, som tiden flyver når man har det sjovt i haven :-)

Høsten er i fuld gang, og der er så meget bedre derude, end herinde - også selvom vejret måske ikke lige er det bedste sommervejr.  Så blogning bliver det ikke så meget til, og jeg har ellers spist en masse dejlig mad som jeg gerne vil fortælle om, men det må komme dumpende som det nu kan. Måske en regnvejrsdag kan få sat skub i den sag.

Nu og her, skal i bare lige se en frokost jeg lavede til mig selv, en dag jeg arbejdede hjemme og kunne tage en pause midt på dagen.


Det hele startede med en tur i haven efter inspiration, hvad var spiseklart ?  Jeg kom ind med det her :


1 frisk løg
Frisk hvidløg
1 håndfuld valske bønner
1 lille bitte peberfrugt
1 æg
1 håndfuld blade af Spinatbede.
Lidt Purløg

Løg og hvidløg blev snittet fint, og stegt i olie sammen med peberfrugt i smalle strimler.
Da løgende var gennemsigtige smed jeg de bælgede bønner i panden og stegte med et par minutter. Til slut blev fintsnittet spinatbede smidt på panden og det hele blev vendt til spinatbeden var klappet sammen.

Det blev serveret på en skive ristet brød (mandens hjemmebagte grydebrød) og toppet med et pocheret æg, og masser af purløg.

MUMS.

Og så håber jeg forøvrigt ikke at i er ved at være trætte af Pocherede æg på hvad som helst, her fra min side, jeg er i hvert fald ikke :-)

-----------------------
Fra Haven er der brugt:

2 kommentarer:

 1. Mmhmm MUMS ja, det siger jeg også! sikke en fornøjelse at kunne hente det HELE fra egen have - blir helt sulten efter natmad!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva.
   Ja så føler jeg mig altså lidt rig :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...