2011-08-23

Hindbær lækkerier på 5 minutter

I haven har vi 2 forskellige slags hindbær. Begge slags er efterårshindbær og begge slags er en for os ukendt sort. Normalt kan jeg godt lide at kende sortsnavnene på det jeg har i haven, men da det her er aflæggere fra haver hvor jeg har fået lov til at smage på dem først, så er det ok.

Jeg har valgt at vi kun skal have efterårshindbær, da de dels ikke får orm, og dels giver bær på et tidspunkt hvor der ikke er meget andet at hente i bærhaven, det skulle da lige være Brombær, men dem har vi ikke, endnu - Jeg har lige fået et par planter og glæder mig til første høst næste år.

Hindbærrene giver rigtig godt lige nu, og når man lige er kommet ind fra haven med friskplukkede hindbær, så er det på sin plads med en lille hurtig belønning.ca. mål:
250 ml Hindbær
1½ dl Creme Fraiche 9% Økologisk fra Thise
½ stand vanille (korn)
½ - 1 dl sukker, start med lidt, og smag til

Det hele puttes i blender, og køres til det er en jævn masse.
Nydes med ske, og det er tilladt at slikke sig om munden
Velbekomme.

-----------------------
Fra haven er der brugt : Hindbær

2 kommentarer:

 1. Uhhhhm, hindbær er et hit og denne version kunne sagtens komme ind som nr.1. Skulle jeg vælge mellem hindbær og jordbær ville jeg klart vælge hindbær, men nu er der heldigvis ingen grund til at vælge ;-). Vi har sommerhindbær, men lovning på nogle stiklinger af efterårshindbær, så vi kan have hindbær i flere måneder. Mums!

  Ha´en god dag
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Hej Birgitte
  Ja det valgt ville jeg også nødig træffe, dog tror jeg at det ville være jordbær der vandt ved mig.

  Hvis jeg finder plads på et tidspunkt, tror jeg også jeg skal have nogle sommerbær.

  mvh
  Randi

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...