2011-09-06

Søndag på Fuglebjerggård

Vejret var i den grad med os på Fuglebjerggård i søndags, solen skinnede og vinden drillede os kun en smule. Rigtig mange mennesker havde fundet vej til Høstmarked i Helsinge, og mange af dem var forbi vores stand og høre lidt om Landsforeningen Praktisk Økologi og få et af vores blade med til gennemsyn, og forhåbentlig inspiration til indmeldelse (Skulle du have lyst kan du læse lidt om foreningen her)

Vi havde mange hyggelige snakke om det at dyrke haver, jeg holder aldrig op med at forundres hvor mange vinkler der er på at dyrke og bruge haven. Nogen dyrker kun grøntsager, andre kun bærbuske, De fleste en blanding og så er er dem der kun har Roser, eller Rhododendron. Dagens sjoveste historie, var dog hende der kun lige havde et par små plantekasser at dyrke i og det virkede hun lidt ked af. Vi var lidt inde i samtalen før det gik op for mig, at hun rent faktisk havde ret meget jord, og da jeg spurgte hvorfor hun ikke udnyttede jorden, fortalte hun at hun ikke kunne have noget i fred for aberne .... ! Det viste sig at hun boede i Mombasa, Kenya. Så er vores dræbersnegle nok trods alt nemmere at fange :-)

Der var som sædvanlig meget forskelligt at se på, og det er ikke nemt at fremhævet noget specifikt. Men skal jeg nævne noget, så må det være det overordnede indtryk, af en dejlig uformel stemning.

Dejlige og smukke danske æbler 

 Madteltet, som var meget velbesøgt

 

Per Kølsters Malt


Smukke brød i bageriet

Tomatillo i drivhuset

Smukke basilikum med brogede blade.

Dejlige smukke friske danske æbler

2 kommentarer:

  1. Jeg vil nu være taknemmelig for, at jeg ikke skal døje med aber i haven - så synes jeg alligevel, at myrer er lidt mere overskuelige ;-)

    Det lyder som en dejlig dag! Tager du tit af sted ifm. landsforeningen?

    SvarSlet
  2. Ja, aberne satte det hele lidt i perspektiv :-)

    Det bliver til for lidt med landsforeningen for mit vedkommende. De har en fantastisk evne til at planlægge ture og årsmøder lige oveni en familiefest eller andet jeg ikke vil fravælge. Men jeg har nu stået på Fuglebjerggård 3 år i træk,og det er vældig hyggeligt, man falder i snak med en masse mennesker.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...