2011-12-28

Grøntsagssuppe af frisk december høst.

Gårdsagens høst af guld og grønne sager, er dels blevet gjort i stand og lagt i køleskabet til senere brug, og dels blevet omsat til en fantastisk grøntsagssuppe.

Suppen er lavet efter sammen princip som denne 'Half the garden soup'

Løg, Gulerod, Pastinak og Persillerod i terne blev stegt sammen med en smule tørret chili. Grøntsagerne skal ikke tage farve, de skal bare steges og blive blødgjort.
Hakket persille, Rosmarin og Timian tilsættes, sammen med tomater.
Steg det hele sammen i ca. 5 minutter, inden der tilsættes kogte Borlotti bønner, eller pralbønner eller ...
Hæld vand på, og lade det koge i 15-20 minutter.
Brug stavblendere direkte i gryden men sørg for at der stadig er masser af hele grøntsagsstykker tilbage.

Tilsæt porrer i fine ringe, og spinatbede i fine strimler, og kog yderligere 5 minutter.
Smag til med salt og peber.

Denne smukke suppe blev resultate
Heldigvis var den ikke bare smuk, men også meget lækker.

Det var dejligt med en gang grøntsagssuppe, ovenpå julens gode men fede mad. Der var en god portion tilbage, og noget af resterne blev sammen med en kalvehale til en meget velsmagende ret, som der kommer mere om senere.

----------------------
Fra Haven er der brugt:  Porrer, Pastinak, Persillerødder, Gulerødder, Persille, Rosmarin, Timian, Spinatbede, Løg, Frosne Tomater, chili

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...