2011-02-06

Helt Vildt 1 : Resultatlisten (Kødlede)

Efter en hel lørdag med med lugten af vildt og små smagsprøver undervejs, og en søndag hvor der er blevet skåret ud og puttet i fryseren, så har jeg nu en anelse kødlede. I dag orker jeg derfor ikke at beskrive hvordan tingene blev lavet.  Det hele kom nu til at smage ganske udemærket, og i skal nok høre mere senere, og få lidt billeder.

Men her er listen med det vil lavede på vores "vilde lørdag"
  1. Vildt terrine a'la River Cottage (Hugh Fearnley-Whittingstall)
  2. Terrine med kalvetunge
  3. Rillette af blandet vildgås og due
  4. Rillette af Hare
  5. Fond, Due
  6. Fond, Gås
Vildtterrinen er hovedattraktionen, alt det bedste kød blev brugt er, og den kom da også til at veje 3 kg.
Vildgåsen skuffede, der var godt nok ikke meget kød på den. Vi havde regnet med Confittere gåselårene, men de var simpelthen så små, at det gad vi ikke, så de røg med i Rilletten med det andet afpil fra skroget.

Men mere om det hele lidt senere, lige nu orker jeg ikke at tænke mere på kød. Aftensmaden har da i dag også bestået af en grøntsagstærte fra fryseren, og det gjorde godt.

Her er da i hvert fald materiale til mindst to blogindlæg mere, også selvom det, bortset fra lidt persille og løg, ikke har noget som helst at gøre med grøntsager eller andet der kommer fra haven. :-)

--------------------------------------------------------------
Relaterede indlæg :
2011-02-04 Det bliver vildt
2011-02-08 Helt Vildt 2 - Vildtterrine
2011-02-15 Helt Vildt 3 - Kalvetunge terrine
2011-02-20 Helt Vildt 4 - Suppe og Rillette

2 kommentarer:

  1. Hej Randi,

    Jeg glæder mig til at se hvordan du har gjort! Jeg får ofte tilbudt vildt, så det ville være skønt med lidt inspiration!

    Hilsen Didde

    SvarSlet
  2. Hej Didde
    Tak endelig imod, det er rigtig lækkert. Kan du få fat på Fasaner, så smager de rigtig godt lavet som Coq au Vin.

    Jeg har nu posted fremgangsmåde til Vildtterrinen.

    Hilsen Randi

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...