2011-04-19

Fra pølsebord til Tapas tallerken

Lørdag var der fest i det lille hjem, én i husholdningen (og det var ikke mig denne gang)  fyldte 40. Familien var kommet hele vejen fra Jylland, og til lejligheden havde vi bestilt Pølsebord fra Slagter Lund på Peter Bangs vej (Frederiksberg)
Slagter Lund ved hvad han har med at gøre, pålægget er 1'ste klasses og skåret i gode tykke skiver, så kan selv en varmmadsfanatiker som mig, være med. Der var velafmålte mængder af det hele, så der var nok til alle, uden at der var ret mange rester, og det kan vi lide - ingen madspild her. Al den pynt som ikke blev spist under frokosten har hønsene nydt godt af de sidste par dage (selvom jeg nu nok tror de havde foretrukket kartofler eller Bulgur ;-) )
Pålægsresterne har vi spist over de sidste par dage, og det har været nogle gode frokoster.
Søndag aften spiste vi også af resterne, men der blev de brugt til at sammensætte en dejlig Tapas tallerken med Skinke, Pølse, Ost, Pate, Oliven og syltede hvidløg.
Dejlige rester

4 kommentarer:

 1. Nam nam! Dejlig mad og uden madspild - det kan vi lige! Meget lækkert!

  KH,
  Stop Spild Af Mad

  SvarSlet
 2. Hmmm - mon hønsene spiste skyen og grevefedtet også?

  (Var selv tilstede - Slagter Lund er i klasse med de bedste sønderjyske slagtere (Lavensby, Hørup og Højer), og det siger ikke så lidt!)

  SvarSlet
 3. Nej, det har fødselaren spist ;-)

  Og ja han ér god ham Lund.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...